Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat, ieri, ca va pleca saptamana viitoare la Bruxelles, impreuna cu ministrul mediului, Attila Korodi, pentru a cere „politicos“ oficialilor Comisiei Europene (CE) urgentarea ga
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a anuntat, ieri, ca va pleca saptamana viitoare la Bruxelles, impreuna cu ministrul mediului, Attila Korodi, pentru a cere „politicos“ oficialilor Comisiei Europene (CE) urgentarea gasirii unor solutii legate de aplicarea taxei auto in Romania. „Am avut permanent consultari la nivelul expertizei tehnice, ni s-au cerut informari, le-am dat, ele tineau in general de corespondenta dintre propunerea pe care dorim s-o facem si pe care am comunicat-o deja, de a reduce foarte mult taxele pentru masinile mai vechi. Ni s-a cerut permanent o corespondenta intre aceste niveluri si pretul masinilor, care se practica in Romania. Am dat toate aceste informari, dar raspunsul inca intarzie“, a spus Vosganian.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.