Vantul si inundatiile au pus stapanire pe Romania. In judetul Mehedinti, sapte poduri de pe cinci cursuri de apa, sunt monitorizate pentru ca exista posibilitatea sa fie distruse din cauza eroziunii provocate de cresterea nivelului apelor. Podurile s
Vantul si inundatiile au pus stapanire pe Romania. In judetul Mehedinti, sapte poduri de pe cinci cursuri de apa, sunt monitorizate pentru ca exista posibilitatea sa fie distruse din cauza eroziunii provocate de cresterea nivelului apelor. Podurile sunt amplasate pe DN 606 (sector Corzu), 606A (sector Valea Copcii), 607B (sector Breznita de Ocol), 607C (sector Ilovita) si 670 (sectoarele Catunele si Nadanova).
De altfel, toate localitatile din nordul judetului au ramas izolate din cauza blocarii traficului rutier pe drumurile judetene 607 C si 670 din cauza unei alunecari de teren si a avarierii podului situat pe DJ 670, pe raza localitatii Campu Mare.
In judetul Gorj, ploile cazute la sfarsit de saptamana au provocat inundarea a 121 ha de terenuri agricole, 66 de gospodarii si trei institutii, precum si izolarea a trei localitati (Barzeiu, Scurtu si Glavani). (L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.