Fostul campion al greilor a fost judecat pentru consum si posesie de droguri.

Fostul campion mondial la box la categoria grea, Mike Tyson, gasit vinovat pentru detinere de droguri, a fost condamnat, luni, la 24 de ore de inchisoare si
Fostul campion al greilor a fost judecat pentru consum si posesie de droguri.

Fostul campion mondial la box la categoria grea, Mike Tyson, gasit vinovat pentru detinere de droguri, a fost condamnat, luni, la 24 de ore de inchisoare si 360 de ore de munca in folosul comunitatii de catre un tribunal din Mesa (Arizona), informeaza AFP. De asemenea, Tyson va fi in libertate provizorie sub control judiciar in urmatorii trei. Mike Tyson, in virsta de 41 de ani, a pledat vinovat in septembrie la acuzatiile impotriva sa si risca o pedeapsa de patru ani si trei luni de inchisoare. Insa judecatorul Helen Abrams a apreciat ca Tyson a dat dovada de bunavointa, urmand un program de reabilitare. In fata tribunalului, Tyson si-a cerut scuze cu o voce scazuta.

Tysona fost arestat la sfirsitul anului trecut, la iesirea dintr-un club de noapte din Scottsdale, in apropiere de Phoenix. Politia a gasit cocaina in masina sa. In fata judecatorului, fostul campion a recunoscut ca a consumat marijuana si cocaina. Campion mondial in anii 1987 si 1990, Mike Tyson a avut o cariera marcata de incidente precum acuzatii de viol si condamnari, dar si de un comportament agresiv in ring, asa cum s-a intimplat in iunie 1997, cind in timpul unui meci si-a muscat adversarul, pe Evander Holyfield, de o ureche (vezi filmulet).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.