Prezent pentru a cincea oara la Iasi in acest an, presedintele Traian Basescu a avut ieri o intalnire cu presa locala. La conferinta de presa din Sala Voievozilor a Palatului Culturii au fost prezenti atat ziaristi ieseni, cat si ziaristi din alte j
Prezent pentru a cincea oara la Iasi in acest an, presedintele Traian Basescu a avut ieri o intalnire cu presa locala. La conferinta de presa din Sala Voievozilor a Palatului Culturii au fost prezenti atat ziaristi ieseni, cat si ziaristi din alte judete ale Moldovei. Seful statului a vorbit mai bine de doua ore despre proiectul sau privind referendumul pentru introducerea votului uninominal, precizand din nou ca este nevoit sa „bata tara in lung si in lat“, deoarece televiziunile centrale nu i-au permis sa-si prezinte proiectul asa cum si-a dorit el. „Pana vineri, nu prea oi fi de gasit pe la Cotroceni, sa nu ma cautati pe acolo. Cat voi putea, voi bate tara in lung si in lat pentru a explica oamenilor ce este votul uninominal si ce inseamna referendumul din data de 25 noiembrie. Mizez acum pe ajutorul presei locale“, a explicat presedintele Basescu. In expunerea sa, el s-a referit la succesele si la esecurile actualei clase politice si a mentionat ca introducerea votului uninominal in varianta sa ar deschide un nou drum in viata politica romaneasca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.