Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 21 ianuarie judecarea recursului lui Omar Hayssam la sentinta de condamnare a sa pentru terorism, dupa ce avocatii lui au depus mai multe declaratii in limba araba, despre care spun ca ii apartin c
Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat pentru 21 ianuarie judecarea recursului lui Omar Hayssam la sentinta de condamnare a sa pentru terorism, dupa ce avocatii lui au depus mai multe declaratii in limba araba, despre care spun ca ii apartin clientului lor si lui Mohamad Munaf.

La termenul de ieri, unul dintre avocatii lui Omar Hayssam, Dan Cazacu, a adus documente despre care a spus ca ar contine declaratii. Avocatul a sustinut ca este vorba despre declaratii date si semnate de clientul sau si Munaf in fata unui notar care sa ateste despre cine este vorba, documente pe care le-ar fi primit, ieri dimineata, prin serviciul de curierat rapid. Avocatul a cerut termen pentru ca actele sa fie traduse in limba romana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.