"Basescu trebuie sa spuna daca aceasta campanie de scrisori este finantata de Administratia Prezidentiala, din bani publici, pentru ca atat pe plic, cat si in scrisoare apar insemnul de stat si titulatura <<Presedintele Romaniei>>. Daca a
"Basescu trebuie sa spuna daca aceasta campanie de scrisori este finantata de Administratia Prezidentiala, din bani publici, pentru ca atat pe plic, cat si in scrisoare apar insemnul de stat si titulatura <<Presedintele Romaniei>>. Daca aceasta campanie este finantata din fonduri publice, trebuie sa se cunoasca ce fonduri s-au alocat, iar presedintele sa spuna ce cauta in plic un material editat de PD. In situatia in care fondurile folosite de presedinte sunt private, ma intreb ce cauta titulatura <<Presedintele Romaniei>> si insemnul de stat alaturi de materiale editate de PD", a aratat deputatul. El a subliniat ca aceasta campanie de scrisori reprezinta o noua dovada a implicarii pe fata a presedintelui intr-o campanie "care banuiesc ca este sponsorizata de PD". "Daca Basescu lanseaza acuzatii de afaceri oneroase catre alte partide, poate spune si ce firme ii sponsorizeaza aceasta campanie de informare", a conchis liberalul. Campania pentru referendum a sefului statului nu poate fi controlata din punct de vedere financiar de Curtea de Conturi, din cauza unui vid legislativ, dupa cum ne-a declarat ieri purtatorul de cuvant al institutiei, Camelia Nutu. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.