Cu ocazia Salonului de la RAI Amsterdam, Scania si-a extins gama de camioane cu noua serie G si cu extensia seriei P, denumita P Highline. Acest demers al companiei suedeze ajuta clientii sa-si configureze vehiculele in specificatii mai precise si ma
Cu ocazia Salonului de la RAI Amsterdam, Scania si-a extins gama de camioane cu noua serie G si cu extensia seriei P, denumita P Highline. Acest demers al companiei suedeze ajuta clientii sa-si configureze vehiculele in specificatii mai precise si mai conforme cu nevoile lorIn acelasi timp, Scania isi intareste pozitia in anumite segmente de piata si castiga teren pe altele noi datorita produselor competitive.
Introducerea versiunii Highline face seria P si mai potrivita pentru transportul de distributie regional. Toate modelele Highline vor primi un nou acoperis in interiorul cabinei, dotat cu un spatiu de depozitare inchis deasupra parbrizului.Cinci tipuri de cabina GSeria G intareste gama de camioane Scania cu un model situat intre seria P si seria R. Cabina specifica clasei G este montata pe sasiu mai sus decat cea de tip P si mai jos decat cea R.
Mai mult, acum noile cabine ale seriilor G si R cu spatiu de dormit sunt dotate cu niste compartimente de stocare externe cu flapsuri de acces mai mari pentru o utilizare mai usoara.|
In seria G sunt cuprinse cinci tipuri de cabina: una scurta, alta de zi si trei cu spatiu pentru dormit (Low, Normal, Highline).
La aceste serii (P,R [i G) cu 14 modele de cabina, se adauga modele de cabina P de tip crew cab cu doua lungimi si recent lansatele cabine P cu podea coborata.Noua motorizari disponibilePentru seria G sunt disponibile 7 motoare ce indeplinesc standardele de emisii Euro 4 in versiunile de putere de 230 CP, 270 CP, 310 CP, 340 CP, 380 CP, 420 CP si 480 CP. Propulsoarele Euro 5 sunt si ele prezente in gama cu doua variante de putere: de 380 si respectiv 420 CP.
Noua serie de modele este destinata in principal transportului in constructii si poate fi configurata cu un inalt nivel ce se apropie de cabinele R. Vehiculele se incadreaza in "clasa compacta " europeana.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.