Jurnalul National are 900.000 de cititori in fiecare zi - e un lucru confirmat de organismul acreditat sa masoare audientele in presa scrisa: BRAT. Nu va putem cunoaste pe fiecare in parte, desi ne-ar placea. Pentru aceia dintre dumneavoastra care
Jurnalul National are 900.000 de cititori in fiecare zi - e un lucru confirmat de organismul acreditat sa masoare audientele in presa scrisa: BRAT. Nu va putem cunoaste pe fiecare in parte, desi ne-ar placea. Pentru aceia dintre dumneavoastra care sunteti trecatori prin Bucuresti insa, in perioada 21-15 noiembrie a.c. va asteptam la Romexpo, unde incepe cea de a XIV-a editie a Targului International Gaudeamus. La fel ca anul trecut, Jurnalul National se prezinta live in fata cititorilor cu un stand in care va invitam sa ne cunoastem mai bine: o... cafenea!

Editii si muzica de colectie, carti, suplimente, editorialisti, lansari de produse, povesti, invitati, concerte si cafea fierbinte - toate acestea va asteapta la standul nostru din inelul 3.20 al Targului de Carte Gaudeamus. Vom fi acolo in fiecare zi de targ, redactori si editori, reporteri, oameni de marketing si fotografi. Pentru a ne cunoaste mai bine, pentru a comunica direct, altfel decat prin posta electronica sau scrisori, telefonie - mobila sau nu. Abonati-va in aceste zile la standul nostru si recititi si reascultati muzica de colectie - 28 de volume, revedeti filme de colectie, va intalniti cu fanfare si tarafuri, lautari... tot ce facem, tot ce suntem! Va asteptam! (Ruxandra PRedescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.