Johnny Depp a marit lista actorilor care au devenit victime ale grevei scenaristilor, care continua la Hollywood. Simultan, doua filme care se bucura de participarea actorului sunt amanate pentru o perioada nedefinita, informeaza lenta.ru.  
Johnny Depp a marit lista actorilor care au devenit victime ale grevei scenaristilor, care continua la Hollywood. Simultan, doua filme care se bucura de participarea actorului sunt amanate pentru o perioada nedefinita, informeaza lenta.ru.   PROBLEME. Filmele, in care trebuia sa apara cunoscutul actor, sunt " Shantaram" si "The Rum Diary". Shantaram este o drama despre povestea unui un narcoman si hot care a evadat dintr-o inchisoare australiana si a fugit in India pentru a deveni medic, dupa care se refugiaza in Afganistan unde se apuca de trafic de arme. Scenariul acetui film a fost complectat de Eric Roth, insa nu a fost aprobat. Din cauza grevei nu se pot face modificari la acest scenariu . Mai mult de atat, studioul Warner Bros este ingrijorat din cauza bugetului filmului, de peste 75 milioane dolari. Depp credea ca ar fi putut sa inceapa filmarile si la The Rum Diary, care este un fim autobiographic care contine aventurile unui jurnalist care se muta la New York. Datorita grevei scenaristilor, planurile lui Deep au fost si de aceasta data date peste cap.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.