Desi au trecut peste patru ani de cand fabrica de textile Iasitex, fosta „Tesatura“, a fost privatizata, fiind cumparata de omul de afaceri iesean Stefan Vuza, o femeie din Israel o revendica in instanta. Doamna Shadar Riva sustine ca ar
Desi au trecut peste patru ani de cand fabrica de textile Iasitex, fosta „Tesatura“, a fost privatizata, fiind cumparata de omul de afaceri iesean Stefan Vuza, o femeie din Israel o revendica in instanta. Doamna Shadar Riva sustine ca are actele necesare pentru a intra in posesia terenului si a cladirilor fabricii si a dat in judecata Primaria Iasi, dar si conducerea Iasitex.

Edilul din Iasi, Gheorghe Nichita, a declarat ca primaria nu mai poate fi parte in proces, deoarece Iasitex a fost privatizata. Presedintele Consiliului de Administratie de la Iasitex, Gheorghe Caescu, a mentionat ca va raspunde in instanta si nu poate acum da declaratii privind „paternitatea“ fabricii. Shadar Riva declara la randul sau ca este unica mostenitoare a lui Erlich Yocheved, fiica celui care a construit si a fost proprietarul fabricii „Tesatura“.

„Solicit emiterea unei decizii prin care sa fie restituita fosta fabrica in integralitate, incluzand bunurile imobile, teren si constructii intabulate in Cartea Funciara nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.