Editura ZIUA lanseaza, joi, la targul de carte "Gaudeamus", cea mai recenta lucrare a generalului Ion Mihai Pacepa: "Programat sa ucida: Lee Harvey Oswald, KGB-ul si asasinarea lui Kennedy". Chiar in ziua in care se implinesc 44 de ani de la atent
Editura ZIUA lanseaza, joi, la targul de carte "Gaudeamus", cea mai recenta lucrare a generalului Ion Mihai Pacepa: "Programat sa ucida: Lee Harvey Oswald, KGB-ul si asasinarea lui Kennedy". Chiar in ziua in care se implinesc 44 de ani de la atentatul de la Dallas.
Asasinarea presedintelui Kennedy a marcat atat de mult imaginarul colectiv incat a devenit tema favorita a amatorilor de teorii conspirationiste. Generalul Pacepa propune o viziune noua, meticulos documentata, asupra evenimentelor. Si dezvaluie culisele serviciilor secrete comuniste din epoca, decriptandu-le modul de operare. Folosindu-si vasta experienta personala, identifica umbra KGB din spatele bizarului Oswald.
La lansarea cartii, care va avea loc la orele 15.00, la standul ZIUA (de la ultimul nivel al Romexpo), va invitam sa va intalniti cu un invitat surpriza: un om condamnat la moarte de regimul comunist!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.