Lucrarile la bazinul de la Palatul Copiilor au fost sistate deoarece Ministerul Educatiei a intirziat cu platile catre firma de constructii.

Bazinul de inot de la Palatul Copiilor, unde s-au antrenat Razvan Florea si Camelia Potec, este inchis de la inceputul anului pentru modernizari, in conditiile in care in judetul Constanta nu mai exista alt bazin de inot public unde grupele de avansati sa se antreneze sau unde incepatorii sa invete sa inoate. Termenul de executie a lucrarilor era de opt luni, asa cum ne-a spus Mustafa Ilhan, directorul Palatului Copiilor. Insa Ministerul Educatiei, in subordinea caruia se afla palatul, nu a mai facut plati catre SC Rico SRL, firma care a cistigat licitatia de executare a lucrarilor. Dupa spusele lui Mustafa Ilhan, s-a achitat doar jumatate din suma contractata de 2.100.000 de lei. Drept pentru care firma si-a retras echipele de muncitori, in conditiile in care lucrarile s-au efectuat in proportie de 75%. In prezent, doar faiantarii isi mai fac de lucru pe la bazin.

In aceste conditii, Directia Judeteana pentru Sport a cautat o alta sala pentru avansati. In bazinul de inot al Academiei Navale „Mircea cel Batrin" Constanta se pot antrena doar grupele de avansati, copiii care doresc sa invete sa practice acest sport mai avind de asteptat. O alta grupa de inotatori constanteni se antreneaza la bazinul de inot al unui hotel din statiunea Mamaia - Palm Beach. Aici s-a antrenat si Razvan Gradinaru, un pusti in virsta de 12 ani care, la cea de-a opta editie a Ligii Europene de Natatie de la Hajduszoboszlo - Ungaria, a obtinut trei medalii si Cupa Arena, performante care i-au adus si o indemnizatie lunara de la DJTS Constanta. Alti doi constanteni, Adela Rusa si Mihai Spalatelu, au obtinut alte doua medalii, bronz si argint, la aceasta competitie.