Bazandu-se pe legiunea straina formata din americani, lituanieni si sarbi, la care s-a mai adaugat si pivotul Bojan Gnjato, ploiestenii mizeaza pentru indeplinirea obiectivului pe faptul ca adversarii trec printr-o perioada mai putin fasta, Hemofarm
Bazandu-se pe legiunea straina formata din americani, lituanieni si sarbi, la care s-a mai adaugat si pivotul Bojan Gnjato, ploiestenii mizeaza pentru indeplinirea obiectivului pe faptul ca adversarii trec printr-o perioada mai putin fasta, Hemofarm aflandu-se abia pe locul 5 in Liga Adriatica. De altfel, nici in ULEB Cup sarbii n-au prea stralucit, reusind o victorie chinuita in fata belgienilor de la Spirou Charleroi, cu 73-71, dar si o infrangere jenanta in fief-ul spaniolilor de la Akasvayu Girona, scor 87-61! Tot in aceasta seara, dar in prima mansa a turului secund preliminar din FIBA EuroCup, "U" Mobitelco Cluj va sustine un meci extrem de dificil, de la ora 20.30, pe terenul galonatei echipe PAOK Salonic. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.