Pfuuu… Daca Brigitte Bardot a vazut ultimul episod din „Schimb de mame", de pe Prima TV, e nasol. Nasol rau, nene…

Sigur s-a enervat tare, tare, cind a vazut ca una dintre mamele protagoniste avea in garderoba o blana, cu care se mai si mindrea. Sa vezi scandalul naibii ce-o sa-i faca lui Basescu! O sa traga repede un capot pe ea, o sa se suie in primul avion, o sa se infiinteze direct la Cotroceni si o sa-l faca praf cu nervii pe marinar, care si-asa are antecedente grave in materie de „protectia animalelor", de pe vremea cind era primar si voia sa omoare ciinii.

Pe Romantica TV, intr-o dimineata, se difuza cel mai romantic program din cite am vazut vreodata.

Ceva cu abdomenoplastii, infectii, rani, chestii de genul asta. Nu pot sa va spun foarte multe, fiindca imaginile erau cam socante si n-am rezistat sa ma uit mai mult de trei minute. Am schimbat canalul si am ramas pina-n ziua de azi cu un sentiment oarecum amar: domnule, nici macar romantismul nu mai e ce-a fost…

De cind a intervenit asupra propriului bust, in sensul maririi lui, Iulia Vintur de la „Dansez pentru tine" poarta niste decolteuri grupa mare.

Cred ca, de cind au observat asta, Simona Patruleasa si celelalte fete de la stirile sportive ale Antenei 1 nu mai au liniste. Stau toate la coada la doctorul ala celebru de la Bacau. Pai, cum dracu' sa mai dormi si sa-ti mai vezi de ale tale, cu alte cuvinte, sa mai duci o viata normala, dupa ce ai vazut ca exista pe piata oameni mai competenti decit tine?