Aviva a primit, saptamana trecuta, aprobarea din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare pentru operatiunea de preluare a 99,82% din actiunile societatii de administrare a investitiilor Certinvest, transmite Mediafax. Decizia CNVM prin care s
Aviva a primit, saptamana trecuta, aprobarea din partea Comisiei Nationale a Valorilor Mobiliare pentru operatiunea de preluare a 99,82% din actiunile societatii de administrare a investitiilor Certinvest, transmite Mediafax. Decizia CNVM prin care se aproba intentia Aviva International Holdings Limited de a achizitiona actiuni ale Certinvest care i-ar conferi dobandirea unei pozitii semnificative, de 99,8265% din capitalul social, a fost adoptata la 14 noiembrie. Certinvest va trebui sa transmita la CNVM, in termen de doua luni, documentele aferente dobandirii de catre Aviva a pozitiei semnificative, urmand sa solicite Comisiei autorizarea modificarii structurii actionariatului. Aviva Romania a anuntat, la jumatatea lunii septembrie, ca a achizitionat 99,8% din actiunile Certinvest.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.