Declaratiile lui Bogdan Olteanu in ceea ce-l priveste pe ambasadorul SUA Nicholas Taubman inca mai starnesc dispute pe scena noastra politica. Faptul ca “nasul” Calin Popescu Tariceanu i-a sarit in ajutor, nu l-a ferit pe Olteanu de atac
Declaratiile lui Bogdan Olteanu in ceea ce-l priveste pe ambasadorul SUA Nicholas Taubman inca mai starnesc dispute pe scena noastra politica. Faptul ca “nasul” Calin Popescu Tariceanu i-a sarit in ajutor, nu l-a ferit pe Olteanu de atacurile adversarilor politici. Ieri, democratii i-au cerut demisia de onoare, in timp ce Taubman a anuntat ca nu va merge la mitingul electoral al PNL Bucuresti.

Democratii i-au cerut ieri demisia de onoare presedintelui Camerei Deputatilor. In replica, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat ca va lua in serios solicitarea liderului PD Emil Boc privind demisia sa, atunci cand acesta le va da afara din partid pe Maria Petre, Roberta Anastase si Maria Ridzi pe motiv ca n-au aparat interesele Romaniei in PE. “Pe Boc as prefera sa-l iau in serios cand vorbeste de interesele Romaniei dupa ce le-ar da afara din partid pe cele trei care nu s-au dus la Parlamentul European cand s-au discutat probleme in interesul Romaniei”, a spus Olteanu. El s-a referit si la afirmatiile liderului PSD Bucuresti Marian Vanghelie, care l-a calificat drept “i mpotent din punct de vedere politic”, “un copil salbatic care a trimis Romania inapoi cu zece ani” prin declaratiile pe care le-a facut despre ambasadorul SUA. “Vanghelie si Boc ar mai invata cate ceva politica daca ar mai citi cate o carte si ar afla ca in SUA sunt respectati cei care stiu sa-si apere interesele si demnitatea, nu cei umili”, a mai precizat Olteanu in replica la afirmatiile liderilor PD si PSD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.