In organizarea Fundatiei ArtEST, al carei presedinte este Iarina Demian, fosta sotie a regretatului Ioan Chirila, si a Agentiei de vise, condusa de Tudor Chirila, fiul patriarhului presei sportive romanesti, va avea loc luni, la Ateneul Roman, cea de
In organizarea Fundatiei ArtEST, al carei presedinte este Iarina Demian, fosta sotie a regretatului Ioan Chirila, si a Agentiei de vise, condusa de Tudor Chirila, fiul patriarhului presei sportive romanesti, va avea loc luni, la Ateneul Roman, cea de-a treia editie a Premiilor "Ioan Chirila".     COMPETITIE. Astfel, vor fi desemnati cei mai buni gazetari din sport din Romania in anul 2007 la urmatoarele categorii: "Cel mai bun ziarist", "Cel mai bun editorialist", "Cel mai bun reporter", "Cel mai bun fotoreporter", Cel mai bun comentator radio", "Cel mai bun comentator TV" si "Literatura sportiva". Lucrarile celor nominalizati vor fi jurizate de personalitati de marca din domeniul publicistic si cultural. Acestia sunt: Iarina Demian, fondatorul si presedintele Fundatiei ArtEST, Alex Stefanescu, scriitor si critic literar, Mircea Ghitulescu, romancier, publicist, critic si istoric de teatru, criticul Marius Chivu, Paul Grigoriu, cunoscut om de radio si autor al unui volum de beletristica, poetul Nichita Danilov si Cristian Tudor Popescu. Cel mai consistent premiu pus la bataie de organizatori, 5.000 de euro, ii va reveni ziaristului care va fi desemnat de catre juriu "Gazetarul anului".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.