Situatia disperata de la clubul UTA, aflat practic in faliment, i-a scos in strada pe suporterii “Batranei Doamne”. Peste 2.500 de aradeni au participat sambata la un mars de protest desfasurat pe strazile orasului, dupa care s-au strans
Situatia disperata de la clubul UTA, aflat practic in faliment, i-a scos in strada pe suporterii “Batranei Doamne”. Peste 2.500 de aradeni au participat sambata la un mars de protest desfasurat pe strazile orasului, dupa care s-au strans in fata Palatului Administrativ, actiunea fiind fara precedent in localitate. Suporterii au dorit sa atraga atentia autoritatilor locale, carora le-au cerut sa salveze echipa fanion de la desfiintare. In timpul manifestatiei, primarul Aradului, Gheorghe Falca, s-a intalnit cu o delegatie a suporterilor si cu jucatorii Cristian Todea, Daniel Chirita si Daniel Tudor. Actiunea organizata de Suporter Club UTA, o organizatie non-profit independenta de clubul de fotbal, s-a desfasurat intre orele 11.00 si 14.00 si a fost lipsita de incidente.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.