Este din ce in ce mai evident ca minunatii nostri lideri sunt adormiti. Habar nu au sau nu le pasa ca, in afara tarii, centrii de putere sunt intr-un razboi tacit inca inghetat, iar noi aici, in linia intai, ne aflam sub o presiune teribila. In fata
Este din ce in ce mai evident ca minunatii nostri lideri sunt adormiti. Habar nu au sau nu le pasa ca, in afara tarii, centrii de putere sunt intr-un razboi tacit inca inghetat, iar noi aici, in linia intai, ne aflam sub o presiune teribila. In fata unor foarte iscusite scheme mediatice, menite sa ne compromita ca tara in fata aliatilor nostri din NATO si UE, iata cum liciteaza cei mai importanti factori de putere interni: Traian Basescu il pune la colt pe presedintele Frantei, Sarkozy, care se pronuntase cu privire la votul uninominal din tara lui. Fara nici un pic de diplomatie si chiar fara farmec, marinarul nostru il apuca pe francez de o ureche, apreciind ca Sarkozy isi da cu parerea. (Doamne, in nici o tara din lumea asta un presedinte nu-si da niciodata cu parerea, el reprezinta vointa celor care l-au ales...). Apoi, liberalul Bogdan Olteanu, presedintele Camerei, ii aplica un pumn in barbie ambasadorului american Taubman, acuzandu-l ca a ajuns in functie printr-un act de coruptie, care in Romania si Europa ar fi fost dezavuat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.