Un expert kungfu isi demonstreaza rezistenta in cadrul festivalului traditional de arte martiale din Loudi, provincia Hunan (centrul Chinei), care are loc anual. Mii de artisti si experti in arte martiale se reunesc la acest festival de trei zile pe
Un expert kungfu isi demonstreaza rezistenta in cadrul festivalului traditional de arte martiale din Loudi, provincia Hunan (centrul Chinei), care are loc anual. Mii de artisti si experti in arte martiale se reunesc la acest festival de trei zile pentru a participa la diferite competitii si jocuri sportive.   CHINA - Femeia cu jumaa€™ de creier Doctorii care au tratat o chinezoaica dupa ce aceasta s-a internat la spital acu­zand stari de rau au descoperit ca are ju­m­a­tate de creier lipsa. Femeia din Wuhan, in varsta de 39 de ani, a marturisit ca a dus o viata perfecta pana recent cand s-a simtit ametita si fara vlaga. "Dupa analize am observat ca-i lipseste creierul din cavitatea stanga, cel care controleaza limbajul. Insa pacienta nu are probleme de comunicare si nici de memorie. Incredibil!" spun doctorii.   INVENTIE - Scoala din grota Un satuc din Guizhou (China) a construit o scoala pentru tineri intr-o grota uriasa din munti. "Middle Cave School" are la ora actuala opt profesori si 186 de studenti. "Chiar daca unii dintre studenti fac cam sa­se ore pana aici, sunt foarte dornici sa in­ve­te. Este ca si o scoala normala, cu sali, teren de sport, insa majoritatea locatiilor nu au acoperis din moment ce nu le trebuie" a declarat decanul ziarului Sohu news.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.