O noua arestare a fost efectuata in cadrul operatiunii anticoruptie care a fost demarata miercuri in cadrul primariei Madridului, numarul persoanelor arestate ajungand astfel la 17, a informat, sambata, Garda Civila. A 17-a persoana, arestata vineri
O noua arestare a fost efectuata in cadrul operatiunii anticoruptie care a fost demarata miercuri in cadrul primariei Madridului, numarul persoanelor arestate ajungand astfel la 17, a informat, sambata, Garda Civila. A 17-a persoana, arestata vineri, nu este angajat municipal, ci un "antreprenor". Celelalte 16, arestate incepand de miercuri, sunt "functionari sau tehnicieni" ai primariei, a explicat un purtator de cuvant al Garzii Civile.In paralel, alti cinci functionari sunt "implicati" in aceasta afacere de presupusa coruptie legata de acordarea de licente pentru magazine, baruri, restaurante, sali de spectacol sau discoteci in Madrid, insa acestea au fost lasate in libertate, potrivit sursei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.