Partener de tango-uri pasionale cu cantareata Silvia Chifiriuc, dar pensionar in ale politicii... Este noua emblema cu care defileaza fostul premier Petre Roman, care a fost ales ieri presedinte coordonator al Uniunii Pensionarilor si a Solidaritati
Partener de tango-uri pasionale cu cantareata Silvia Chifiriuc, dar pensionar in ale politicii... Este noua emblema cu care defileaza fostul premier Petre Roman, care a fost ales ieri presedinte coordonator al Uniunii Pensionarilor si a Solidaritatii Sociale (UPSS). Visul declarat al lui Roman este sa-i ajute pe pensionari sa intre in Parlament si sa aiba grupuri proprii in cele doua Camere. „Din momentul in care Uniunea va aparea in sondaje, iar partidele vor constata ca propriile structuri sunt in pericol, vor incepe bataliile politice. Dar eu sunt pregatit. Sunt mai pregatit decat ei, pentru ca ei au pacatuit, iar eu nu...“, le-a spus Roman pensionarilor, completand ca este vorba de „pacatul“ legaturilor de afaceri pe care le-au facut ceilalti politicieni. Cocotat in scaunul de pensionar-sef, Roman le-a promis confratilor ca va milita pentru apararea drepturilor lor si ca nu mai e cazul ca persoanele de varsta a treia „sa-si planga de mila“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.