O tanara din Cluj, ai carei parinti au fost implicati intr-un accident rutier, sustine ca a fost luata cu forta in celalalt autoturism implicat in evenimentul rutier, iar pentru eliberarea ei s-ar fi cerut 5.000 de euro, informeaza MEDIAFAX. INCUR
O tanara din Cluj, ai carei parinti au fost implicati intr-un accident rutier, sustine ca a fost luata cu forta in celalalt autoturism implicat in evenimentul rutier, iar pentru eliberarea ei s-ar fi cerut 5.000 de euro, informeaza MEDIAFAX. INCURCATURA. Conform politistilor clujeni, in comuna Florestia avut loc, sambata seara, un accident de circulatie in care Ioan C., in varsta de 57 de ani, din localitatea Luna, in timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers de pe o banda pe alta si a intrat in coliziune cu o masina inmatriculata  in Ungaria, condusa de Jozsef  B.,  de 47 de ani, din Budapesta. "In urma incidentului, ocupantii ambelor autoturisme au coborat din masina, intre ei iscandu-se o neintelegere privind plata daunei provocate autoturismului cetateanului maghiar. Ioan C. a urcat in autoturism, impreuna cu sotia lui, Lucretia C., si a plecat in directia Postului de Politie Floresti pentru constatarea daunei, fara ca fiica lor, Ioana Mihaela M., de 29 de ani, sa mai urce in autoturism. Profitand de faptul ca aceasta a ramas la fata locului, cetateanul maghiar, care era insotit de sotia sa, Eva B., de 30 de ani, din Bistrita, si socrul sau, Bela M., de 59 de ani, au urcat-o pe tanara in masina lor si s-au indreptat inspre Cluj-Napoca", se arata in comunicat. Conform sursei citate, Ioana Mihaiela M. l-a sunat pe tatal ei si i-a spus ca pentru a o lasa sa coboare din autoturism, i s-a spus ca trebuie sa le fie virati intr-un cont suma de 5.000 de euro. Ioan C a sunat la Politie, dand semnalmentele autoturismului, iar un echipaj al Sectiei I Politie a oprit autoturismul inmatriculat in Ungaria. Cei trei, Jozsef B., Eva B. si Bela M., au fost dusi la sediul Postului de Politie Floresti pentru cercetari. Politistii au inceput urmarirea penala impotriva celor trei pentru comiterea infractiunii de lipsire de libertate.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.