Despre mandria de a fi roman, despre diaspora si despre destinele maestrilor muzicii si actoriei romanesti, in cele patru zile de talk-show.

Luni, 12 noiembrie, "Marius Tuca Show" l-a avut ca invitat pe boxerul Lucian Bute, cel care la 19
Despre mandria de a fi roman, despre diaspora si despre destinele maestrilor muzicii si actoriei romanesti, in cele patru zile de talk-show.

Luni, 12 noiembrie, "Marius Tuca Show" l-a avut ca invitat pe boxerul Lucian Bute, cel care la 19 octombrie a devenit campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF. Datorita lui, numele Romaniei a facut din nou inconjurul lumii. "Mister KO" si comentatorul sportiv Adrian Fetecau au povestit cum au simtit mandria de a fi roman la Centre Bell din Montreal. Tot luni s-au aflat in studio si membrii trupei sarbesti Amaro Del.

Marti seara, doamna Gica Dobrin a povestit ce a insemnat viata sa alaturi de marele Dobrin, in cei 41 de ani traiti impreuna. In partea a doua a emisiunii, Ovidiu Lipan Tandarica, Stelu Enache si maestrul Gheorghe Zamfir au vorbit despre noul album pe care l-au lansat impreuna. Totodata, cei trei artisti au sustinut un recital live, o muzica de suflet inspirata de ritmurile aromanilor.

Miercuri, la editia speciala "Ambasadorii", Ion Tiriac, Razvan Mihai Ungureanu, fost ministru de Externe, si maestrul Johnny Raducanu au vorbit despre diaspora.

Saptamana a fost incheiata la "Marius Tuca Show" cu un regal oferit de Florin Piersic si Emilia Popescu. In aceeasi seara a fost prezentat si cazul tinerei Irina Goran. O copila de 17 ani care iubeste violoncelul nu-si mai poate urma visul din cauza scandalului si a batailor din familie.


Magicienii teatrului"Va apreciez enorm, dle Piersic, pt povestile cu morala. De s-ar tine cont de ele, ce bine ar fi! Va multumesc" Tina, Braila "Dl Piersic, povestiti acea intamplare cu gaina si cocosul din curtea unei femei la care fortat de imprejurari ati innoptat!""Daca ar tine o saptamana emisiunea, voi sta nemiscat in fata televizorului. Te iubesc, Florine, Emilia! Sunt un cioclofendar pe nume Lucian din Timisoara si as dori sa va vad cat mai des la tv!""As sta toata viata sa ascult povestile domnului Florin Piersic. Desi am doar 23 de ani, il idolatrizez si sunt mandra ca Romania are parte de un asemenea om. Si eu am primit o lovitura puternica de la viata, recent a murit tatal meu, omul pe care l-am iubit cel mai mult pe lumea asta" Lavinia, Blaj "V-as asculta zile in sir! Ma bucurati, ma intregiti, ma faceti OM! Va multumesc pentru dragostea si daruirea dumneavoastra!""Am 14 ani, am fost la spectacolul «Straini in noapte» saptamana trecuta la Craiova si am ramas profund impresionata de piesa si de felul remarcabil in care a fost pusa in scena, iesind din sala cu ochii in lacrimi. Multumim pentru tot ce ati facut si faceti pentru publicul roman! Cu mult respect pentru doua suflete mari si frumoase, pentru doi geniali" Oana Baciu, Craiova "Ziua vine datorita dlui Piersic si a oamenilor care il iubesc pe acest mesager al zambetului" Cristi, Iasi

Romani de care suntem mandri"Felicitari, domnule BUTE! Meritati tot respectul romanilor! Va multumesc pentru tot ce ati facut! Sunteti un exemplu de vointa si dorinta!" Marius, Tulcea "Multumim, campionule, esti un adevarat roman" Virgil"Lucian, esti cu adevarat un campion! Dle, sa trimitem si italienilor un newslleter... Brasovul va saluta!" "Lucian, esti gura de oxigen de care are nevoie Romania acum, in valul asta de xenofobie din Italia. Datorita tie sunt mandru ca sunt roman. Succes in februarie si poate vei unifìca centurile in Romania, sa te vedem triumfand acasa." Bogy, un pusti din Bacau "Felicitari domnului BUTE! Ai un zambet frumos. Stiu ca certitudinile tale nu sunt adevaruri ce si-au uitat echivocurile, ci imagini ale identitatii sufletului tau" Cristina "Lucian! Nu voi uita niciodata acel moment din finalul galei, cand cu lacrimi in ochi ai multumit romanilor si parintilor tai" Doru, Galati

Romania versus Italia"Cei mai rasisti sunt italienii, insisi demnitarii lor, cum ar fi BOSSI, care a vrut sa taie Italia in doua, considerand ca meridionalii lor de la ROMA in jos sunt tigani. Sa nu uitam emigrantii lor ce au facut in America si nu i-a mai omorat nimeni. E slab statul roman, domnua€™ Tuca. Stau de 8 ani in Italia si stiu multe. O seara buna""Domnule Johnny, sunteti extraordinar, un muzician model. Va multumim ca existati!" Maria din Oradea, eleva pianista"In anii a€™30, conducatorii Germaniei au numit pe dusmanii tarii: evreii. Dupa cele din Iitalia, acum cred ca inteleg mai bine ce au simtit evreii" "Romania nu ar trebui sa se plece in fata statului italian, si in Romania sunt italieni care incalca legile. Ar trebui sa pregateasca o campanie de promovare a tarii si a cetatenilor ei care muncesc legal in strainatate. Strainii nu ne cunosc, in afara articolelor mass-media, nu foarte relevante"

Daca in viata dumneavoastra se intampla ceva deosebit, daca asistati la un eveniment special, spuneti-ne la telefoanele 021/208.75.00, 021/208.76.00, scrieti-ne la adresa  tucashow@antena1.ro sau trimiteti SMS la 1313 (mesajul trebuie sa contina textul TUCA SHOW si MESAJUL TÅU).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.