O miscare din Rusia care sustine drepturile femeilor i-a solicitat sotiei presedintelui Vladimir Putin, Ludmila, sa candideze la presedintie la alegerile de anul viitor, anul in care actualul lider de la Kremlin nu mai are dreptul sa se inscrie in cu
O miscare din Rusia care sustine drepturile femeilor i-a solicitat sotiei presedintelui Vladimir Putin, Ludmila, sa candideze la presedintie la alegerile de anul viitor, anul in care actualul lider de la Kremlin nu mai are dreptul sa se inscrie in cursa electorala, informeaza  Reuters. SURPRIZA ELECTORALA. Intentia respectivei organizatii este cu atat mai ciudata cu cat Ludmila Putina prefera, in general, sa nu apara prea mult in centrul atentiei publice si nu a manifestat niciun fel de ambitii politice pana in prezent, insa aceasta propunere ca prima doamna de la Kremlin sa devina conducatoarea Rusiei se alatura unei serii de astfel de propuneri de succesiune venite din partea sustinatorilor presedintelui Putin care doresc ca acesta sa-si pastreze influenta la Kremlin chiar si dupa ce nu va mai ocupa cea mai inalta functie in stat.Organizatia ''Femeile din Vladivostok'' i-a cerut Ludmilei Putina sa urmeze exemplul Argentinei, unde Cristina Fernandez de Kirchner a fost aleasa presedinte luna trecuta, urmandu-i in functie sotului sau, Nestor. ''Ludmila este sotia ideala si o persoana foarte activa din punct de vedere social. Ea reprezinta tara noastra cu demnitate in vizitele in strainatate alaturi de presedinte. De facto, ea este deja un politician cu experienta'', se precizeaza intr-un comunicat al organizatiei feministe, citat de cotidianul Kommersant.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.