Pentru prima data am citit intr-un raport oficial ca, la nivelul unitatilor de invatamant preuniversitar din Bucuresti, aproape doi la suta din circa 18.000 de cadre didactice sunt profesori fara studii de specialitate. Mai pe romaneste, dascali de
Pentru prima data am citit intr-un raport oficial ca, la nivelul unitatilor de invatamant preuniversitar din Bucuresti, aproape doi la suta din circa 18.000 de cadre didactice sunt profesori fara studii de specialitate. Mai pe romaneste, dascali de umplutura. Multa lume sustine, si a incercat sa ma convinga, ca este vorba de un numar mic de asemenea cadre didactice si ca nu se poate pune sub semnul intrebarii calitatea din educatie. Ne cam indoim de acest lucru. Mai intai de toate, doresc sa salut pe aceasta cale sinceritatea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti in a preciza intr-un raport public o asemenea informatie, lucru ce s-a intamplat pentru prima data de cand exista aceasta institutie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.