Sambata seara, la Sala "Mihail Jora" a Radiodifuziunii a avut loc mult asteptatul concert al celui care il mosteneste pe Mozart cu atata talent si indemanare, adica Matei Bucur Mihaescu.

Intreg concertul a fost o dovada a  valo
Sambata seara, la Sala "Mihail Jora" a Radiodifuziunii a avut loc mult asteptatul concert al celui care il mosteneste pe Mozart cu atata talent si indemanare, adica Matei Bucur Mihaescu.

Intreg concertul a fost o dovada a  valorii pe care o poate avea muzica atunci  cand este "manuita" de niste oameni cu adevarat inzestrati, dar cand vezi ca oamenii sunt de fapt copii te simti cu adevarat mic in fata unor copii atat de "mari" prin realizarile lor.

Cu sprijinul Fundatiei "Dan Voiculescu" pentru Dezvoltarea Romaniei in parteneriat cu "Asociatia culturala Daria" a mai fost facut un pas catre recunostinta care ar trebui adusa artei si tinerelor talente la care  ramanem de multe ori pasivi. Datorita unor oameni care iubesc arta si sprijina frumosul, Matei Bucur Mihaescu, tanarul de nici 13 ani impliniti, a avut ocazia sa ne impresioneze printr-o compozitie si o interpretare  desavarsite.


PREMIU. Concertul a inceput cu reprezentatia catorva colegi de la liceul "George Enescu", dupa care Matei a ridicat sala in picioare prin Concertul pentru pian si orchestra nr. 24 in do minor KV 491 si compozitia proprie "Reliefuri".

A fost chemat de public prin aplauze si a cantat chiar si o balada compusa special pentru seara de sambata, iar la sfarsitul concertului, Matei a fost recompensat cu Premiul pentru muzica al anului 2007 de catre casa de productie Rollywood. Atunci cand arta cuprinde aceste doua calitati precum talentul si munca, alte cuvinte sunt de prisos, iar premiile parca insuficiente pentru a recompensa un muzician cum este Matei Bucur Mihaescu!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.