Cu sacii in caruta, Chivu stie cel mai bine cum sta treaba cu atelajele supraincarcate la bucurie, echipa nationala s-a prezentat la Sofia intr-o liniste mormantala. Somati de selectioner sa-si tina gura, jucatorii au evitat orice referire la meciul
Cu sacii in caruta, Chivu stie cel mai bine cum sta treaba cu atelajele supraincarcate la bucurie, echipa nationala s-a prezentat la Sofia intr-o liniste mormantala. Somati de selectioner sa-si tina gura, jucatorii au evitat orice referire la meciul cu vecinii pentru a nu inflama si mai mult spiritele. Tricolorii si-au propus sa razbune fara nici un pic de ura semiesecul de la Constanta. Chiar si asa “haiducii netului” de peste Dunare au facut eforturi disperate pentru a anima lucrurile. Declaratiile lor sunt extrem de tari - sange, capete sparte, dinti imprastiati pe caldaram -, dar din fericire sunt sanse extrem de mici ca planurile lor razboinice sa fie puse in aplicare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.