Cotidianul te provoaca! Cotidianul vine cu o noua surpriza pentru fanii Prison Break: Colectia DVD, distribuita din 30 noiembrie, in fiecare vineri, impreuna cu ziarul, fara restrictii de program si fara pauze publicitare!

Nu rata vineri, 14 decembrie,
continuarea aventurii: episoadele 3 si 4. Vineri ai doza dubla de Prison Break! O dubla premiera de la Cotidianul: primul serial TV oferit ca insert intr-un proiect de mare tiraj in Romania si, totodata, lansarea pe DVD in acelasi timp cu difuzarea serialului pe micile ecrane - distribuitor Prooptiki Romania -, desi, in mod obisnuit, intre difuzarea pe TV si aparitia pe DVD trece o perioada de timp considerabila.

In COLECTIA DVD Cotidianul, cititorii vor avea parte, in fiecare vineri, de Prison Break in doze dubleCele 22 de episoade ale seriei I vor fi distribuite in 11 DVD-uri continand cate doua episoade Vineri, 30 noiembrie, va oferim, in avanpremiera colectiei, un DVD 0 care va contine detalii si imagini exclusive:

Making-of Prison Break Povestea tatuajului lui Michael Scofield Videoclipuri Ferry Corsten si Kay Styles, din coloana sonora a serialului Revista Prison Break, care va va povesti totul despre serialul fenomen, actori, personaje, culise, totul spectaculos ilustrat, in 48 de pagini color. Calendar Prison BreakVineri, 23 noiembrie, Colectia debuteaza cu un calendar Prison Break, gratuit. Astfel, veti sti care sunt datele in care trebuie sa cautati la punctele de vanzare a presei DVD-urile din colectie si mai mult, sa ii tineti aproape pe fratii Michael Scofield si Lincoln Burrows tot anul care urmeaza. Intrebari frecvente