600 de hectareAeroportul International Henri Coanda (AIHC) ar putea ajunge la un trafic de pana la 6,7 milioane de pasageri in 2010, iar traficul de marfa ar putea atinge 21.300 tone in acelasi an, a declarat, ieri,   directorul de dezvolt
600 de hectareAeroportul International Henri Coanda (AIHC) ar putea ajunge la un trafic de pana la 6,7 milioane de pasageri in 2010, iar traficul de marfa ar putea atinge 21.300 tone in acelasi an, a declarat, ieri, directorul de dezvoltare al aeroportului, Virgil Gaman, citat de NewsIn. El a mai spus ca, in prezent, specialistii AIHC elaboreaza studiul de fezabilitate in urma caruia se vor stabili concret etapele de dezvoltare ale aeroportului. „Noi avem in desfasurare programul strategic de dezvoltare al aeroportului Otopeni.(...) In baza acestui calendar urmeaza sa stabilim si investitiile. In acest moment elaboram studiul de fezabilitate care va stabili clar care sunt prioritatile si amplasarea obiectivelor si dimensionarea lor. Dupa aceea vom stabili sursele de finantare, precum si achizitionarea de terenuri - pe baza Legii 85 privind exproprierea - pentru modernizarea si dezvoltarea Aeroportului International Henri Coanda“, a explicat oficialul AIHC.

Gaman a precizat ca Aeroportul International Henri Coanda va respecta clar programul de dezvoltare din calendar.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.