Inainte sa joace in „Prison Break", actorul era doar un „pretty face" ce aparea in videoclipurile lui Mariah Carey.

Notorietatea lui Wentworth Miller a atins cote uriase datorita rolului din serialul-fenomen „Prison Break", adus pe DVD in exclusivitate in Romania de ziarul Cotidianul. Scenariul si intriga impecabile nu sint singurul atu al serialului „Prison Break". Calitatile fizice ale actorilor initial necunoscuti au contribuit cu siguranta la punctele uriase de rating pe care show-ul le stringe de doi ani incoace. Jurnalistele nipone au izbucnit in plins cind Wentworth Miller a pasit in sala de conferinta, fanii din intreaga lume i-au dedicat sute de pagini pe Internet, iar recent a fost votat de o revista celebra drept cel mai sexy barbat al tuturor timpurilor. Insa, daca nu ar fi prins rolul lui Michael Scofield din „Prison Break", Wenty, asa cum este alintat pe forumuri, ar fi ramas probabil doar un anonim frumos. El insusi declara, pentru publicatiile de peste Ocean, ca gustul esecului nu-i este strain, dupa ce a fost respins la peste 400 de auditii. A ratat printre altele rolul lui Clark Kent din „Superman", iar cele citeva aparitii in miniseria „Dinotopia" sau in „Buffy, spaima vampirilor" au trecut aproape neobservate. Mai vizibil a fost in „Human Stain", unde a interpretat varianta tinara a lui Anthony Hopkins, dar si in doua dintre videoclipurile lui Mariah Carey. (D.L.)

Cotidianul aduce doza dubla de P.B. Cotidianul lanseaza in exclusivitate in Romania Colectia „Prison Break" pe DVD (distribuitor Prooptiki Romania), primul serial tv oferit ca insert intr-un proiect de mare tiraj. In fiecare vineri va puteti lua doza dubla de PB, doua episoade, fara ore fixe si fara pauze de publicitate. Cotidianul reuseste astfel o noua premiera: aparitia pe DVD simultan cu difuzarea show-ului la televizor.

Vineri, 23 noiembrie: Colectia debuteaza cu un calendar „Prison Break" gratuit, ilustrat cu chipul lui Wentworth Miller, din care veti afla zilele in care DVD-ul insoteste ziarul.

Vineri, 30 noiembrie: In avanpremiera Colectiei primiti la un pret special, de 6,9 lei, un DVD cu making off, detalii, imagini exclusive si videoclipuri din coloana sonora a serialului. In plus primiti revista „Prison Break" de 48 de pagini color, care va povesti totul despre show, actori, personaje si intimplari din culise.

Vineri, 7 decembrie: Primele doua episoade ale seriei I.

Mai multe despre vedeta din „Prison Break" pe www.cotidianul.ro/select