Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o avertizare Cod Galben pentru 19 de judete si municipiul Bucuresti, valabila pentru perioada 18 noiembrie, ora 0,00 - 20 noiembrie, ora 0,00. ATENTIONARE. Potrivit ANM, sunt vizate d
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, sambata, o avertizare Cod Galben pentru 19 de judete si municipiul Bucuresti, valabila pentru perioada 18 noiembrie, ora 0,00 - 20 noiembrie, ora 0,00. ATENTIONARE. Potrivit ANM, sunt vizate de precipitatii insemnate cantitativ si intensificari de vant judetele Arges, Braila, Buzau, Caras Severin, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Ialomita, Galati, Giurgiu, Gorj, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea si Capitala. La sfarsitul acestei saptamani, vremea va fi rece in sudul, centrul si estul tarii. Avertizarea ANM vizeaza Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei. Fenomenele vizate sunt intensificari de vant, cu precadere in cursul zilei de duminica, cu viteze de pana la 60 - 70 km/h. In jumatatea sudica a teritoriului, pe arii extinse vor fi precipitatii, la inceput predominant sub forma de ploaie, care se vor transforma in lapovita si ninsoare, indeosebi in zonele deluroase si montane. Cantitatile de apa vor depasi local 20 l/mp si izolat 40 - 50 l/mp in 24 de ore, cu deosebire in Oltenia, in Muntii Banatului si in Carpatii Meridionali, informeaza ANM.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.