Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini, a declarat, ieri, dupa intalnirea cu presedintele PSD, Mircea Geoana, ca, in opinia sa, ceea ce s-a intamplat cu actrita Laura Vasiliu nu reprezinta o problema care sa implice scuze din partea Guver
Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini, a declarat, ieri, dupa intalnirea cu presedintele PSD, Mircea Geoana, ca, in opinia sa, ceea ce s-a intamplat cu actrita Laura Vasiliu nu reprezinta o problema care sa implice scuze din partea Guvernului italian. „A fost un incident nefericit... carabinierii nu stiau ca ea este o actrita... este regretabil“, a spus Mancini, citat de Mediafax.
„Nu cred ca este o problema de scuze guvernamentale, pentru o persoana... Daca vreti scuzele mele personale, desigur, sunt dispus... Nu era persoana cautata, a fost o greseala, o greseala regretabila“, a adaugat Mancini. Actrita Laura Vasiliu, protagonista filmului „4 luni, 3 saptamani si 2 zile“, al lui Cristian Mungiu, a fost confundata cu o traficanta de minori, la Torino, carabinierii intrand, miercuri noaptea, in camera sa de hotel. Intr-un hotel central din Torino, actrita Laura Vasiliu s-a trezit cu usa sparta de carabinierii italieni. Actrita joaca intr-un film rolul unei emigrante romance in Italia. Contractul semnat cu casa de productie italiana care a invitat-o pe actrita i-a facut pe politistii italieni sa inteleaga in cele din urma ca au facut o confuzie si sa-si ceara scuze.

Geoana asteapta modificarea decretului italian


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.