Pentru a fluidiza traficul in Capitala, ministrul de interne a anuntat ca va dubla numarul de agenti de circulatie. Incepånd cu 15 decembrie, lucrarile la carosabil vor fi intrerupte pe perioada lunilor de iarna sau cel putin påna la sf&
Pentru a fluidiza traficul in Capitala, ministrul de interne a anuntat ca va dubla numarul de agenti de circulatie. Incepånd cu 15 decembrie, lucrarile la carosabil vor fi intrerupte pe perioada lunilor de iarna sau cel putin påna la sfårsitul acestui an.

Cristian David, ministrul administratiei si internelor, i-a convocat, ieri, pe reprezentantii Primariei Capitalei, Inspectoratului General al Polititiei si ai Brigazii de Politie Rutiera, pentru a gasi solutii de rezolvare a ambuteiajelor zilnice de pe toate arterele din Bucuresti. Prima masura care se va lua va fi cresterea numarului de agenti rutieri din intersectii. Unii bucuresteni se plång insa ca prezenta agentilor de circulatie in intersectii nu face altceva decat sa ingreuneze si mai mult traficul. Autoritatile au decis sa detaseze 60 de agenti din alte judete, care au fost deja instruiti cu privire la problemele specifice ale traficului din Capitala. Ministrul David a explicat ca in Bucuresti sunt cel putin 50 de intersectii cu mari probleme de trafic, precizand ca in acele zone vor fi amplasati zilnic politisti care vor lucra in d oua schimburi si vor avea misiunea de a preintampina blocajele rutiere. Demnitarul a adaugat ca le-a cerut si primariilor de sector sa contribuie la actiunea de fluidizare a traficului rutier bucurestean, solicitandu-le acestor institutii sa puna la dispozitie un numar suplimentar de politisti comunitari.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.