Staretul Manastirii Neamt s-a ales cu un al doilea dosar penal in decurs de numai o luna. Benedict Sauciuc (foto), insotit de un grup de calugari ai manastirii, a navalit asupra cabanei Nemtisor, aflata in proprietatea Ocolului Silvic Targu Neamt si
Staretul Manastirii Neamt s-a ales cu un al doilea dosar penal in decurs de numai o luna. Benedict Sauciuc (foto), insotit de un grup de calugari ai manastirii, a navalit asupra cabanei Nemtisor, aflata in proprietatea Ocolului Silvic Targu Neamt si a demontat gardul imprejmuitor.

Fetele bisericesti au dislocat si au distrus intr-o jumatate de ora nu mai putin de 36 de metri liniari de gard si poarta de la intrarea in curtea cabanei. Actiunea a fost stopata de politistii care au venit la fata locului si care le-au intocmit dosare penale pentru distrugere atat staretului Sauciuc, cat si celorlalti unsprezece calugari participanti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.