Bucuresti
Cerul va fi noros si temporar va ploua. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari. Temperatura maxima, in scadere, va fi de 4-5 grade, iar minima de 1-2 grade.
In tara
Vremea va fi rece, iar cerul mai mult noros. In jumatatea sudica a tarii temporar vor cadea precipitatii sub forma de ploaie la campie si mixte la deal. Vor fi conditii de polei. Vantul se va intensifica treptat in regiunile sudice. Temperaturile maxime vor marca o scadere indeosebi in regiunile extracarpatice si se vor situa intre 0 si 8 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -5 si 5 grade.
La munte
Sambata
Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult noros si va ninge pe arii extinse in Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura (unde cantitatile de apa vor fi mai importante) si izolat in rest. Vor fi conditii de polei. Vantul va sufla in general moderat.
Duminica
Cerul va fi mai mult noros. Va ninge in Carpatii Merdionali si de Curbura unde si cantitatile de apa vor fi mai importante. In restul zonei montane, pe arii restranse, vor cadea precipitatii mixte. Vantul va sufla in general moderat. Regimul termic va fi asemanator cu cel din intervalul precedent.