Vanatorii ne dezvaluie, astazi, cateva „Mituri cu mecanisme“, pe Discovery, de la ora 19.00. Adam si Jamie incearca sa afle daca explozia unei anvelope de camion poate ucide si daca mergand in golul de aer al unui camion, se poate obtine
Vanatorii ne dezvaluie, astazi, cateva „Mituri cu mecanisme“, pe Discovery, de la ora 19.00. Adam si Jamie incearca sa afle daca explozia unei anvelope de camion poate ucide si daca mergand in golul de aer al unui camion, se poate obtine un consum de combustibil mai eficient. Catherine Deneuve este protagonista filmului „Umbrelele din Cherbourg“, care incepe, pe TVR Cultural, de la ora 20.00. Doamna Emery si fiica sa, Genevieve, au un magazin de umbrele. Tanara e indragostita de Guy. Numai ca acesta trebuie sa plece in Razboiul din Algeria. Insarcinata si fortata de mama ei, Genevieve se casatoreste cu Roland, un bijutier bogat. Pe Discovery, de la ora 20.00, incepe documentarul „Paznicii naturii: Italia“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.