Campania mediatica care-i vizeaza pe romani continua in Italia, punand accent pe cazurile de infractionalitate. Postul de televiziune Italia Uno, apartinand grupului Mediaset al magnatului Silvio Berlusconi, a difuzat imagini cu cinci romani care de
Campania mediatica care-i vizeaza pe romani continua in Italia, punand accent pe cazurile de infractionalitate. Postul de televiziune Italia Uno, apartinand grupului Mediaset al magnatului Silvio Berlusconi, a difuzat imagini cu cinci romani care devasteaza barul unui italian. In toiul disputei privind decretul de expulzare, Berlusconi a cerut chiar inchiderea frontierelor. „Scene din Vestul Salbatic“, acesta este comentariul prezentatorilor televiziunii Italia Uno. Camerele de supraveghere ale localului din Paderno Dugnano, din provincia Milano, ii arata pe cei cinci cum sparg geamuri aruncand cu scaune. Practic, tinerii au spart totul. Potrivit presei italiene, cei cinci romani, cu antecedente penale, au fost arestati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.