Peste 750 de copii, dati in plasament in judetul Suceava, au fost lasati de izbeliste de autoritati de luni de zile. Inca din luna august, copiii nu si-au mai primit banii de hrana, incaltaminte sau rechizite, povara acestor cheltuieli fiind lasata
Peste 750 de copii, dati in plasament in judetul Suceava, au fost lasati de izbeliste de autoritati de luni de zile. Inca din luna august, copiii nu si-au mai primit banii de hrana, incaltaminte sau rechizite, povara acestor cheltuieli fiind lasata pe mana asistentilor maternali. Si mai grav, luna trecuta asistentii nici macar nu si-au mai primit salariile. „Cred ca au uitat cu desavarsire de copiii din plasament. I-au abandonat in grija asistentilor maternali, din luna august. Daca acesti oameni nu isi primesc nici macar salariile, cum vreti sa traiasca cu doi, trei sau chiar patru copii in ingrijire? Cunosc persoane care au facut credite ca sa poata trimite acesti copii la scoala“, ne-a povestit un asistent din Suceava.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.