PRO TV, TVR 1, Antena 1 si tandemul Kanal D-Telesport au depus ofertele pentru televizarea tricolorilor. Realitatea TV a renuntat.

Principalele posturi de televiziune si-au manifestat concret interesul pentru meciurile nationalei din
PRO TV, TVR 1, Antena 1 si tandemul Kanal D-Telesport au depus ofertele pentru televizarea tricolorilor. Realitatea TV a renuntat.

Principalele posturi de televiziune si-au manifestat concret interesul pentru meciurile nationalei din urmatorii doi ani, depunind ofertele pentru transmiterea meciurilor tricolorilor. Realitatea TV a iesit din cursa, chiar daca initial solicitase o cerere de oferta. In schimb, TVR 1, PRO TV, Antena 1, Kanal D si Telesport asteapta sa cistige drepturile tv pentru 2008 si 2009. "Am primit patru oferte pentru cumpararea drepturilor de difuzare a meciurilor nationalei de fotbal. Antena 1, PRO TV si TVR 1 au depus oferte separat, iar posturile Kanal D si Telesport au depus o oferta comuna. Vom anunta care este oferta cistigatoare la sfirsitul saptaminii viitoare", a declarat Cristian Iancu, directorul general al societatii Sport Evolution Group, care administreaza, din partea Federatiei Romane de Fotbal (FRF), procedura de achizitie a drepturilor de difuzare a meciurilor echipei nationale.

Pentru declararea cistigatorului se va tine cont de oferta financiara facuta, acoperirea nationala a postului, audienta postului, a emisiunilor de stiri sportive si de pachetul de promovare pe care postul il va face echipei nationale de fotbal de seniori, dar si celor de tineret si juniori, ceea ce avantajeaza in principal posturile mari. PRO TV se incadreaza cel mai bine in cerintele FRF, Antena 1 si TVR 1 fiind aproape. In schimb, Kanal D si Telesport pornesc cu sansa a doua, avind ocazia sa compenseze acoperirea si audienta mai mici prin ofeta financiara si pachetul de promovare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.