Victoria obtinuta vineri seara, a patra, in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, 34-28 cu FTK Budapesta, le-a adus pe valcencele de la Oltchim foarte aproape de cea mai mare performanta a acestui sport la nivel de cluburi in Europa. Reusita
Victoria obtinuta vineri seara, a patra, in grupele Ligii Campionilor la handbal feminin, 34-28 cu FTK Budapesta, le-a adus pe valcencele de la Oltchim foarte aproape de cea mai mare performanta a acestui sport la nivel de cluburi in Europa. Reusita handbalistelor pregatite de Gheorghe Tadici, le va face pe a€žgalacticele" din Valcea mai bogate cu 150.000 RON.  BONUS. Trecerea de faza grupelor in Liga Campionilor reusita de elevele lui Gheorghe Tadici aduce in buzunarul handbalistelor de la Oltchim si un premiu suplimentar de 150.000 lei, acordat de Primaria Ramnicului. a€žAm de gand sa fac o rectificare de buget si sa acord echipei de handbal Oltchim un premiu de 150.000 lei pentru performanta realizata in grupa D a Ligii Campionilor la handbal. Voi inmana premiul antrenorului, cred ca el stie cel mai bine sa faca o imparteala justa", a precizat primarul municipiului Ramnicu Valcea, Mircia Gutau. Premiul va fi acordat cu ocazia Balului Primariei, manifestare ce va fi organizata in prima saptamana a lunii decembrie. Pentru trecerea de faza grupelor Ligii Campionilor, handbalistele de la Oltchim vor primi si din partea clubului o prima individuala de 4.000 de RON. a€žPrima maxima este de 4.000 lei de jucatoare, insa aceasta o vor primi doar 4-5 jucatoare, care au evoluat mai mult in partidele din grupa. Inca nu am calculat coefiecientul jucatoarelor, o voi face la final grupei", a declarat antrenorul Gheorghe Tadici. a€žGalacticele" lui Tadici au mai fost premiate in cursul acestui an cu 300.000 lei pentru cucerirea Cupei Cupelor. Valcencele, sunt considerate, alaturi de Viborg si Zvezda Zvenigorod, principalele favorite la castigarea celei mai importante competitii inter- cluburi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.