Aniversare - Radio 3net "Florian Pittis" a implinit 3 ani
  S-au implinit trei ani de cand se cerne frumusete zilnic pe internet. Radio 3net "Florian Pittis" a mai crescut putin, a capatat personalitate si a fost sarbatorit de pr
Aniversare - Radio 3net "Florian Pittis" a implinit 3 ani
  S-au implinit trei ani de cand se cerne frumusete zilnic pe internet. Radio 3net "Florian Pittis" a mai crescut putin, a capatat personalitate si a fost sarbatorit de prieteni si de utilizatori vineri seara la Clubul Prometheus, din Capitala.   Bucurestiul a fost un oras prea mic pentru inimile atat de mari ale celor prezenti la sarbatorirea a trei ani de Radio 3net "Florian Pittis". O zi speciala atat pentru echipa, cat si pentru "ascultatori", chat-erasi si prieteni. De la ora 8:00 si pana la ora 19:00, portile au fost deschise pentru toti cei care au dorit sa viziteze primul post de radio public net-only din lume si deocamdata singurul.   Interes. In premiera mondiala, la Radio 3net "Florian Pittis", regizorul Marcel Top a pus in scena virtuala conceptul de "radio in radio". O piesa interactiva dupa textul "Talk Radio" al lui Eric Bogosian care a beneficiat de interpretarea actorilor Iulian Glita, Mihaela Ailincai, Toma Danila, Anca Damacus si Adina Zorzoni.  Cuvinte potrivite. La 20:30, echipa Radio 3net i-a invitat pe cei prezenti la aniversare sa-l aplaude un minut pe cel care a avut ideea si viziunea acestui radio, cel fara de care nu am fi aflat niciodata cat dea€¦ tineri suntem, Florian Pittis. Au impletit cuvinte si au mangaiat strunele chitarilor Marius Matache, Alina Manole, Cristi Ionescu, Laurentiu Topala si Jul Baldovin, caruia i se mai spune si guitar fingers. Echipa a impartit bratari de culoarea iubirii cu inscriptia www.radio3net.ro, iar Anda Pittis, vizibil emotionata, a acordat diplome de "Chaterash de trei stele" lui Trifu22, Raid, Sonny, Felice, BlueMarcela, Adi, N3ssie, Wild-world, Cata, Dragos, Eltot si Teo. Ca si cum toamna nu lacrimase suficient, ca si cum emotiile nu colorasera destul obrajii prietenilor de fata la eveniment, Eltot a cazut in genunchi in fata iubitei sale si a rugat-o sa-i ramana alaturi toata viata, oferindu-i un inel si, o data cu el, inima lui. In aplauzele care parca nu se mai terminau, Teo a raspuns Da... Spre dimineata, marea familie de la Radio 3net "Florian Pittis" a urcat pe scena si a cantat Imnul radioului. Uram si noi La multi ani Radio 3net "Florian Pittis" si le tinem pumnii stransi colegilor si prietenilor nostri care dau culoare spatiului virtual si ne tin cu urechile ciulite si inimile deschise!   loreta.popa@jurnalul.ro   Promisiune "Radio 3net este cel mai bun lucru pe care l-am facut in viata mea", marturisea, candva, Motu Pittis. Povestea pe care Florian Pittis - "profetul generatiei in blugi" - a inceput sa o spuna lumii intregi acum trei ani merge mai departe. "Sa transformi muzica intr-un joc. Sa-ti faca placere, asta-i tot secretul reusitei", afirma Florian Pittis intr-un interviu. Impreuna cu echipa r3 a proiectat site-ul si l-a imbogatit in asa fel, incat oricine l-ar accesa si ar pasi pe poarta sa virtuala sa gaseasca ceva care sa-i bucure inima si spiritul. E locul perfect in care iti poti imbunatati cultura muzicala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.