Colectia Carti Cheie (Curtea Veche) iti propune sa te imbogateasca si sa te faca sa-ti atingi intregul potential. Sa vedem cum...   Descatuseaza-ti intregul potential Traim in medie 27.375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi,
Colectia Carti Cheie (Curtea Veche) iti propune sa te imbogateasca si sa te faca sa-ti atingi intregul potential. Sa vedem cum...   Descatuseaza-ti intregul potential Traim in medie 27.375 de zile, echivalentul a 75 de ani. Fiecare zi, fiecare secunda conteaza. Depinde de noi sa facem din timp un aliat sau un dusman. Acest volum este cartea cu ajutorul careia devenim constienti de cat de pretioasa este fiecare zi a vietii noastre si de modul cum trebuie gestionata aceasta inestimabila resursa. Exista oameni care raman ancorati in trecut, acumuland esec dupa esec, si oameni care reusesc in viata, tocmai pentru ca isi proiecteaza in viitor dorintele.   Stiinta de a deveni bogat Esecul nu este un atribut al Universului. Dreptul omului la viata inseamna libertatea de a folosi fara restrictii toate lucrurile care ii sunt necesare pentru dezvoltarea sa mentala, fizica si spirituala completa. Scopul naturii este progresul si dezvoltarea vietii, de aceea ne sunt puse la dispozitie toate lucrurile de care avem nevoie pentru a ne valorifica potentialul. A fi bogat nu depinde de mediul in care traiesti, ci este rezultatul unui anumit mod de a actiona.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.