Antrenorul nationalei de futsal a Romaniei, Zoltan Jakab, a declarat, dupa primul meci de la Campionatul European, ca se gandeste deja la faptul  ca echipa sa, debutanta la un turneu final, poate reprezenta surpriza competitiei, informeaza
Antrenorul nationalei de futsal a Romaniei, Zoltan Jakab, a declarat, dupa primul meci de la Campionatul European, ca se gandeste deja la faptul  ca echipa sa, debutanta la un turneu final, poate reprezenta surpriza competitiei, informeaza cotidianul portughez Expresso. Romania a invins, vineri, la Porto, cu scorul 8-4 (2-2), nationala Cehiei si conduce in clasamentul grupei A al Campionatului European de futsal."Cu aceasta victorie ma gandesc deja sa produc surpriza la Campionatul European", a spus Jakab.   REDUTABILI. Cotidianul Expresso lauda echipa Romaniei dupa meciul contra cehilor, considerand reprezentativa tricolora ca fiind "o echipa de calitate, cu rigoare tactica si forta psihica, desi are o istorie de doar patru ani". "Romania si-a demonstrat capacitatea tehnica superioara", a adaugat sursa citata. Urmatorul meci al Romaniei, programat duminica, contra vicecampioanei mondiale Italia, se va desfasura de la ora 17.30. Tot duminica, Portugalia intalneste, de la ora 18.00, invinsa Romaniei din primul meci al grupei A, Cehia. In meciul de deschidere al Campionatului European de Futsal, Portugalia a terminat la egalitate, scor 0-0, partida contra selectionatei Italiei. Printre spectatori s-a aflat si presedintele UEFA, Michel Platini, si presedintele Federatiei Portugheze de Fotbal, Gilberto Madail. In grupa B, Spania intalneste sambata, de la ora 16.00, Ucraina, iar Serbia joaca impotriva Rusiei, de la ora 18.00. In semifinale competitiei se califica primele doua clasate din cele doua grupe ale Campionatului European de futsal - Portugalia 2007.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.