Cosmin Olaroiu a acordat un interviu pentru ProSport in care le-a luat apararea jucatorilor de la Steaua, despre care a spus ca sunt aceiasi care au facut performante timp de doi ani. Actualul tehnician al sauditilor de la Al Hilal nu a ratat ocazia
Cosmin Olaroiu a acordat un interviu pentru ProSport in care le-a luat apararea jucatorilor de la Steaua, despre care a spus ca sunt aceiasi care au facut performante timp de doi ani. Actualul tehnician al sauditilor de la Al Hilal nu a ratat ocazia sa-l atace din nou pe Hagi, afirmand ca pregatirea din vara nu a fost facuta corect, dar l-a scos ca principal vinovat pentru acest sezon de toamna dezastruos pe patronul Gigi Becali. "In fotbal nu e loc de sentimente si de familie! E chirurgie! Dupa ce am plecat eu in vara, Gigi, pentru prima data de cand a intrat in fotbal, a decis cu inima (n.r. cand l-a adus pe Hagi). Adevarul e ca a si fost influentat de unii oameni care sunt in jurul lui. A vrut sa impace si presa, si suporterii", a spus Olaroiu in Prosport.
Ieri, Gigi Becali a fost de acord cu fostul sau colaborator, dar a precizat ca nu regreta ca l-a adus pe "Rege" la Steaua. "Olaroiu are dreptate cand spune ca eu sunt vinovat pentru criza de la Steaua. Am gresit cand am decis cu inima sa-l aduc pe Hagi antrenor, dar nu regret aceasta decizie. Altfel, as fi trait tot timpul gandindu-ma cum ar fi fost daca l-as fi adus. Asa, a fost un test si nu regret ca mi-am facut datoria fata de familie si am incercat. Mi-am facut datoria si fata de suporteri si l-am adus pe Lacatus. Lui nu am ce sa-i reprosez, nu avea ce sa schimbe in trei zile", a spus ieri Becali pentru NewsIn. Patronul Stelei a gasit si cauza sezonului extrem de prost al echipei sale.
"Echipa duce mingea in fata, dar daca nu are cine sa o bage in poarta... E ca si cu o femeie, degeaba stii tu sa o vrajesti, sa te porti cu ea, daca dupa ce ai convins-o, nu mai stii ce sa-i faci. Victoras Iacob nu poate, ce vina are el? In iarna scap de sase jucatori, care nu sunt in stare sa joace la Steaua. Nu au ei nici o vina, dar nici sa se plimbe degeaba prin cantonamente, pe sute de mii de euro...", a anuntat Gigi Becali. Acesta a vazut si jumatatea plina a paharului.
"Situatia nu este chiar atat de dramatica precum este redata de unii. Noi avem multi jucatori valorosi, care au reusit performante mari. Totusi, la nivelul la care jucam noi, o singura piesa care nu merge strica tot jocul. In iarna voi remedia aceasta situatie", a mai spus Gigi Becali. Patronul Stelei nu a dat nume, dar a precizat ca suporterii trebuie sa se astepte la o campanie de achizitii fara precedent. "O sa aduc in aceasta iarna doi atacanti si un mijlocas, pe care sunt dispus sa platesc sume record. Adrian Ilie cauta, vine cu solutii si vom vedea care sunt cele mai bune variante", s-a multumit sa dezvaluie Becali. Surse din anturajul Stelei sustin ca ros-albastrii sunt foarte aproape sa semneze cu atacantul argetinian Jose Sand, de la Lanus Buenos Aires. Impresarul fotbalistului s-a declarat multumit de oferta primita de Sand, 800.000 de euro salariu anual in Ghencea si a precizat ca si actualul club al fotbalistului ar fi multumit de suma de transfer, 7 milioane de euro, urmand ca in urmatoarele zile sa se puna la punct toate detaliile. O alta tinta a Stelei este dinamovistul Ianis Zicu.
In mod normal, acesta ar fi foarte greu de adus din "Groapa", insa influenta impresarilor Ioan si Victor Becali asupra atacantului este una extrem de mare, ca si asupra conducatorilor dinamovisti, pe care cei doi i-au ajutat in repetate randuri cu "repatrieri" de calitate, vezi aducerea de la Fiorentina a lui Bogdan Lobont. Este cunoscuta impacarea dintre verii Becali, ceea ce ar usura trecerea lui Zicu, fotbalist extrem de apreciat de catre Gigi, in Ghencea. Zicu este in prezent la inceputul perioadei de refacere, dupa grava accidentare suferita in luna august, si va fi apt de joc in luna ianuarie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.