Amalia trebuie sa gaseasca singura solutii pentru educatia celor doua fete ale sale si ale lui Ilie Nastase, pentru ca fostul tenisman este foarte ocupat si se implica in cresterea fetitelor doar atunci cand vine vorba de joaca. Ilie le rasfata foar
Amalia trebuie sa gaseasca singura solutii pentru educatia celor doua fete ale sale si ale lui Ilie Nastase, pentru ca fostul tenisman este foarte ocupat si se implica in cresterea fetitelor doar atunci cand vine vorba de joaca. Ilie le rasfata foarte mult pe Ema si pe Alessia si nu le poate spune niciodata „nu“ atunci cand fetele vor sa se joace cu tatal lor. Desi inainte de a veni pe lume primul copil Ilie Nastase era foarte hotarat si de neclintit in ceea ce inseamna educatia copiilor, dupa ce s-au nascut fetitele, nu le-a putut refuza nici o pofta. El a devenit cel mai bun partener de joaca al micutelor, dar o lasa pe Amalia sa se ocupe de reguli si de restul educatiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.