Acesta sustine ca serviciile secrete romane dezinformeaza conducerea Romaniei cu privire la adevarata stare de spirit din Republica Moldova. "Am decriptat o serie de rapoarte false ale serviciilor secrete de la linie privind realitatile de aici sub
Acesta sustine ca serviciile secrete romane dezinformeaza conducerea Romaniei cu privire la adevarata stare de spirit din Republica Moldova. "Am decriptat o serie de rapoarte false ale serviciilor secrete de la linie privind realitatile de aici sub toate aspectele - spalari de bani romanesti in Moldova, mafia pasapoartelor romanesti pentru moldoveni in care au fost implicati inalti functionari romani, finantarile inutile ale unor publicatii, sprijinul politic si propagandistic acordat unor subiecti, dar, mai ales, mafia transfrontaliera", scrie semnatarul scrisorii, publicata ieri in ziarul Moldova Suverana. Acesta sustine ca serviciile secrete romane spala sume uriase de bani prin intermediul publicatiilor, sponsorizarilor de carte, bonuri de consum curent la restaurant sau receptii, chitante de mana pentru recompensarea unor informatii furnizate de catre subiectii moldoveni. Mihai Contiu a fost, dupa cum a declarat in scrisoare, agent de informatii asociat al Serviciului roman de Informatii Externe pentru Republica Moldova, incepand cu anul 1988 si pana in urma cu doi ani. In prezent, acesta este cetatean roman rezident in Republica Moldova si editorialist la Moldova Suverana. (Rompres)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.