VISA, in colaborare cu Datacard Grup, a emis un nou tip de card  care sa permita emitentilor controlul total asupra procesului de emitere, fara a mai implica prezenta fizica a acestora, a anuntat ieri compania intr-un comunicat.
Caroline Ha
VISA, in colaborare cu Datacard Grup, a emis un nou tip de card care sa permita emitentilor controlul total asupra procesului de emitere, fara a mai implica prezenta fizica a acestora, a anuntat ieri compania intr-un comunicat.
Caroline Hawkett, director de dezvoltare noi produse, Visa Europa declarat ca, in prezent, datorita noilor solutii, cardurile pot fi emise de catre comercianti fara a impune conditii de securitate suplimentare acestora. Noua tehnologie este testata la Paris. Pentru posesorii de carduri, emiterea pe loc inseamna ca pot obtine imediat un card de credit sau de debit in timp ce sunt la cumparaturi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.