De ceva vreme pe culoarele Federatiei Romane de Fotbal, mai precis la comisiile care judeca litigiile dintre cluburi si jucatori, e zarva mare in privinta posibilei depunctari a uneia dintre echipele ce se bate pentru promovarea in prima liga, CSM Ra
De ceva vreme pe culoarele Federatiei Romane de Fotbal, mai precis la comisiile care judeca litigiile dintre cluburi si jucatori, e zarva mare in privinta posibilei depunctari a uneia dintre echipele ce se bate pentru promovarea in prima liga, CSM Ramnicu Vilcea. Am fost singurul ziarist care am abordat acest caz la modul concret si corect, aratand ca folosirea fotbalistului in discutie, Alexandu Mandea, in partida cu F.C.Bihor Oradea a fost una ilegala.


INTELEGEREA. Afirmam ca, intrucat cele doua parti se despartisera de comun acord, asa cum am aratat, marti in exclusivitate, in editia electronica a ziarului nostru, conform minutei din 28 august 2007, fotbalistul nu mai avea, ulterior, drept de joc pentru valceni."Partile au convenit de comun acord incetarea tuturor raporturilor contractuale existente intre parti, ca urmare a imposibilitatii clubului de a plati salariu, primele de joc si alte drepturi financiare incepand cu data prezentului acord.CSM Rimnicu Vilcea nu va mai avea nici o pretentie de nici o natura fata de jucator sau oricare club la care se va legitima", se arata in documentul dintre cele doua parti.


FAULT. Fara sa mai aiba vreun raport de munca cu formatia antrenata de Marian Bondrea, pe 16 septembrie 2007 Alexandru Mandea a fost folosit cateva minute in partida cu F.C.Bihor Oradea, pe care valcenii au cistigat-o cu scorul de 1-0.Ilegal am afirmat noi. In dreptul la replica pe care l-am primit de la tehnician, acesta spune, textual:"Cu surprindere, insa, am aflat in data de 17 septembrie 2007, a doua zi dupa jocul disputat in compania formatiei F.C.Bihor, ca jucatorul Mandea si-a reziliat contractul cu gruparea noastra, iar peste citeva zile ca a si fost legitimat la Armata Craiova, avind drept de joc. Acesta este adevarul, iar a considera injust rezultatul unui joc castigat pe teren s-ar constitui intr-o mare nedreptate".


VINOVATII. In tot ce am scris referitor la acest stupefiant caz de incompeteta administrativa, am luat apararea jucatorilor si antrenorului, afirmind ca este normal ca o echipa cu o baza materiala excelenta, cu un antrenor priceput, dar si cu rezultate notabile in campionat sa promoveze.Supararea evidenta a antrenorului Marian Bondrea, care poate sa piarda puncte extrem de pretioase in clasament daca echipa sa va fi depunctata de comisiile federale, o intelegem, dar atunci cind afirmi: "am aflat cu surprindere, a doua zi, ca jucatorul si-a reziliat contractual cu noi ", asa cum scrie dinsul, negru pe alb, in dreptul la replica pe care l-a trimis redactiei, vinovatii sunt altii, din propria ograda, nu ziaristul care a relatat, absolut obiectiv, faptele.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.