Dupa doua rezultate de egalitate cu Franta, cu avantajul golurilor marcate in deplasare, "tricolorii mici" spera sa invinga tot in grupa si sa ia fata "cocosilor" pentru play-off. "Trebuie sa confirmam parcursul bun pe care l-am aratat pana acum in c
Dupa doua rezultate de egalitate cu Franta, cu avantajul golurilor marcate in deplasare, "tricolorii mici" spera sa invinga tot in grupa si sa ia fata "cocosilor" pentru play-off. "Trebuie sa confirmam parcursul bun pe care l-am aratat pana acum in campania de calificare la Europene. Suntem o generatie talentata, iar o prezenta la un turneu final ne-ar deschide mai multe usi pe viitor. Un alt obiectiv al nostru, aici la Piatra Neamt, este acela de a ne rasplati suporterii cu un succes. Este foarte important sa terminam pe primul loc in grupa, la finele campaniei de calificare", a declarat Adrian Ropotan, mijlocasul lui Dinamo si al nationalei de tineret. Partida cu Malta, pe care echipa lui Sandoi a invins-o cu 1-0 in deplasare, in primavara acestui an, va fi arbitrata Andrei Sandor, Vasil Olsanetki si Andrei Primak, toti din Ucraina. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.